Gratis verzending op alle bestellingen

Akoestiek verbeteren

Pak hinderend omgevingsgeluid aan met wandpanelen die akoestiek verbeteren. Het akoestische wandpaneel is een perfecte oplossing voor het verbeteren van geluidshinder en galm op kantoor of ieder andere omgeving. Kies je eigen afbeelding of foto en creëer een prettige werksfeer met akoestische wanddecoratie. Of versterk je merk, identiteit en visuele uitingen eenvoudig door in het hele interieur akoestische wandpanelen te plaatsen.


Akoestische oplossing

De akoestische panelen zijn te gebruiken ter decoratie van een kale muur, het creëren van een rustige en prettige werkomgeving voor medewerkers en een warme sfeer voor bezoekers en gasten. En wil je een andere look? In een handomdraai wissel je het textieldoek.


Geluid woonkamer

Galm in je huis is erg hinderlijk. Je verstaat elkaar niet en raakt vermoeid van de weerkaatsing die het geluid maakt. De galm is niet alleen te reduceren met behulp van vloerkleden, gordijnen en meubels, maar ook met behulp van wanddecoratie. Het textielframe is voorzien van textielprint, maar kan ook worden voorzien van absorberend materiaal. Deze wordt tussen de muur het de print geplaatst, zodat deze niet zichtbaar is. Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 41893279

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!