Gratis verzending op alle bestellingen

Over ons

Haarscherpe en verwisselbare textiel foto's

MijnTextielFoto levert haarscherpe en wisselbare textiel foto’s van onder andere oude meesters. Wij willen zoveel mogelijk mensen blij maken met een replica van hun eigen meester. De prints worden gedrukt op textiel en zijn te verkrijgen met en zonder frame. Je kunt je eigen formaat bepalen. Onder de categorie grootmeesters vind je bekende kunstwerken van onder andere Van Gogh, Rembrandt en Vermeer. Wil jij ook zo’n prachtige oude meester in jouw woonkamer? Bekijk dan onze wanddecoratie.


MijnTextielFoto.nl is een onderdeel van Ittica Media uit Hoogeveen. MijnTextielFoto is ontstaan door nauw samen te werken met één van onze vaste relaties. MijnTextielFoto de verkoop, het design, de marketing en ict, zij de productie. Een uniek product die bij meer en deel van de mensen nog niet bekend is, maar zeker een potentiële vervanger voor canvas!


Door onze jarenlange ervaring in de grafische vormgeving hebben wij de mogelijkheid gepakt om dit nieuwe product in 2013 ook op de particuliere markt te brengen. Intussen is het assortiment uitgebreid en verkoopt MijnTextielFoto ook beursstands en scheidingswanden. Losse textieldoeken en moderne wanddecoratie worden nog steeds tegen een betaalbare prijs verkocht. Wij zien de mogelijkheden van een grote foto aan jullie wand. Haarscherp geprint en ook nog wisselbaar en wasbaar! In een mum van tijd verandert de sfeer in huis!Take a look!


Maak kennis met ons team. Ieder met zijn/haar eigen specialiteit

Dennis Veldman
Lennard Vos
Savannah Nijkoops
Mark IJmker
Lars Vollaers
Rolinda Strijker

Meer informatie?


Meer informatie of nog niet overtuigd? Laat het ons weten! Tel. 038-3690580

Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 41893279

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!