Gratis verzending op alle bestellingen

Verzending

Al onze producten worden met eigen vervoer of met DHL verzonden en uiterst voorzichtig behandeld. De aluminium profielen en de textieldoeken leveren wij rechtstreeks vanaf de fabrikant.


De kans is groot dat je twee verschillende zendingen ontvangt. De levertijd van de producten duurt ca. 3 tot 5 werkdagen. Mocht je een spoedlevering hebben, dan raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen. Een spoedlevering is mogelijk, mits er ruimte in de planning is en de bijkomende kosten worden voldaan.


Door welk transportbedrijf wordt mijn bestelling afgeleverd?

MijnTextielFoto werkt samen met DPD en DHL. Zij worden ingeschakeld indien je een textieldoek of frame besteld hebt. Nadat onze logistieke afdeling jouw bestelling aan ons heeft afgegeven voor verzending, ontvangt je een verzendbevestiging per e-mail. Je kunt vervolgens op onze internetsite inloggen met je klantgegevens en daar de actuele status van de zending volgen. 


De bezorging van jouw bestelling door een pakketdienst is tot aan jullie voordeur. 


DHL is twee keer aan de deur geweest, maar er was niemand aanwezig. Wat nu?

Wanneer DHL twee keer aan de deur is geweest maar niemand heeft het pakket kunnen aannemen kun je het pakket ophalen bij de locatie welke DHL jou medegedeeld heeft. 


Kan ik mijn bestelling bij MijnTextielFoto afhalen?

Wij van MijnTextielFoto verkopen uitsluitend rechtstreeks vanaf de fabrikant en worden dan ook door de fabrikant verstuurd. Je bent altijd welkom op ons kantoor om materialen te bekijken, maar afhalen van een product is helaas niet mogelijk.

DHL
DPD
Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 41893279

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!