Gratis verzending op alle bestellingen

Plaats uw review
over MijnTextielFoto!
Sorteer op
Ongewone opdracht succesvol uitgevoerd!
Dank voor het mee denken en de hulp met deze ongewone opdracht. Het viel zelfs goedkoper uit door jullie mee denken!
Prettige samenwerking
Bestellen gaat eenvoudig, prettige zaak om mee samen te werken. We laten altijd doeken bij jullie drukken indien we dit nodig hebben voor een beurs of andere gelegenheid. We zijn te spreken over de huidige samenwerking.
Resultaat ziet er geweldig uit
Dit was mijn eerste aankoop. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Toen bet doek aankwam, was ik teleurgesteld. Zoveel geld voor... een vlag! Maar het ingelijste resultaat ziet er geweldig uit.
Erg tevreden met het resultaat
We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is overduidelijk gecommuniceerd dat het 5 werkdagen kan duren dat de print zou komen, maar hij was eerder. We moesten even zoeken naar de handleiding, maar eenmaal gevonden was het monteren heel eenvoudig. Misschien is een QR code op de doos met de link naar de handleiding een optie? Het frame is zeer stevig en het doek ziet er kwalitatief mooi uit.
Meer aanbieden
Ik zou graag een breder aanbod van kunstwerken zien. Ons huis heeft nog minstens drie andere kamers die wel wat kunst kunnen gebruiken, maar dan liefst ook moderne kunst van hoge kwaliteit. De geleverde print was wel super goed! We houden jullie aanbod in de gaten.
Snelle levering
Na telefonisch contact op woensdag beloofden jullie om je best te doen om de producten nog voor het weekend geleverd te hebben. We wilden onze gasten zaterdag namelijk het eindresultaat al tonen. Jullie en de bezorgdienst hebben dit fantastisch gedaan en we zijn erg blij met het eindresultaat! We hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen op onze mooie bloemen print. Zelfs zo positief dat jullie binnenkort meer bestellingen kunnen verwachten vanuit onze vriendengroep!
Houten lijsten een optie?
Tevreden over levering, alleen zou ik het leuk vinden als je er bv. een mooi oude houten lijst bij zou kunnen bestellen die om het frame past zodat het een geheel oude look krijgt
Eigen print
Ik ben super tevreden met de print die ik bestelt heb. Ik heb een eigen afbeelding geupload. Ik kreeg heel netjes een berichtje dat het bestandje wat rare vlekken had. Deze heeft mtf weggehaald en vervolgens met mij gedeeld. Toen ik akkoord heb gegeven hebben ze de print voor mij in orde gemaakt. Ik heb nu een mooie print van 80x120cm in de keuken hangen, waar ik elke dag met veel plezier naar kijk.
Whatsapp contact
Mijn bestelling moest naar Frankrijk. Via Whatsapp perfect contact. Vriendelijk en accuraat. Zo hoort het eigenlijk altijd te gaan. Vette pluim voor dit bedrijf.
Super kwaliteit!
Wat een super kwaliteit! Het is altijd maar afwachten wanneer je online kunst koopt maar ik ben zeer tevreden.Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 41893279

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!