Gratis verzending op alle bestellingen

Plaats uw review
over MijnTextielFoto!
Sorteer op
De Nachtwacht van Rembrandt
Inmiddels hangt hij aan de muur en ik ben super blij met het eindresultaat! Bedankt voor alle moeite en de goeie service.
Echt prachtig !!
Het is zo.n goede keuze. Alsof het hier thuis hoort. Super !
Eigen print
Ik ben super tevreden met de print die ik bestelt heb. Ik heb een eigen afbeelding geupload. Ik kreeg heel netjes een berichtje dat het bestandje wat rare vlekken had. Deze heeft mtf weggehaald en vervolgens met mij gedeeld. Toen ik akkoord heb gegeven hebben ze de print voor mij in orde gemaakt. Ik heb nu een mooie print van 80x120cm in de keuken hangen, waar ik elke dag met veel plezier naar kijk.
Tevreden met mijn aankoop
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aanschaf. Zeker een aanrader!
Netjes opgelost
Ik had een doek bestelt voor buiten. Bleek dat deze wat strakker gespannen zat waardoor het frame ging buigen. Ik heb van jullie de gepaste oplossing ontvangen waardoor het doek nu super mooi buiten hangt.
Super kwaliteit!
Wat een super kwaliteit! Het is altijd maar afwachten wanneer je online kunst koopt maar ik ben zeer tevreden.
Nette service
Ik had wat advies nodig over de verschillende mogelijkheden, en ik ben door het personeel zeer goed geholpen. Gister ontvangen en in mijn studeerkamer gehangen!
Erg tevreden met mijn aankoop!
Prima klantenservice en een mooie print op mijn muur!
Zeer tevreden met de eigen visual print!
Er is een groot arsotiment aan prints, maar ik had een eigen print in gedachte die ik graag wou hebben. Gelukkig met de "eigen visual" heb heel gemakelijk een eigen print kunnen toevoegen. De handleiding is ook heel duidelijk, als je het stap gewijs volgt. 😅

Heel erg blij met mijn Nachtwacht
Super blij met mijn aankoop! Nu een schitterende grote Nachtwacht in mijn woonkamer hangen! Ik kende het product nog niet, maar vind het heel geschikt om de sfeer in huis snel aan te passen. Mijn zoontje wil er graag een van zijn favoriete voetbalclub op zijn kamer. Gaan we een volgend projectje van maken :-)Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 21990925

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!