Gratis verzending op alle bestellingen

Plaats uw review
over MijnTextielFoto!
Sorteer op
Houten lijsten een optie?
Tevreden over levering, alleen zou ik het leuk vinden als je er bv. een mooi oude houten lijst bij zou kunnen bestellen die om het frame past zodat het een geheel oude look krijgt
Snelle levering
Na telefonisch contact op woensdag beloofden jullie om je best te doen om de producten nog voor het weekend geleverd te hebben. We wilden onze gasten zaterdag namelijk het eindresultaat al tonen. Jullie en de bezorgdienst hebben dit fantastisch gedaan en we zijn erg blij met het eindresultaat! We hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen op onze mooie bloemen print. Zelfs zo positief dat jullie binnenkort meer bestellingen kunnen verwachten vanuit onze vriendengroep!
Via Bol.com
Via Bol.com hebben wij de print gezicht op delft besteld. We zagen wel dat er meerdere aanbieders waren, maar door de vele positieve berichten die wij lazen over mijn textiel foto hebben wij de print via hen besteld. We kregen de handleiding netjes gemaild waardoor we meteen wisten hoe het doek geplaatst moest worden. Super kwaliteit en hij staat echt super boven onze eetkamertafel. We hebben ook nog een eigen bedrijf en zullen onze zaak ook voorzien van een mooie print. We moeten alleen nog een keuze maken ;)
Mooi en groot formaat
Sinds kort een praktijk en daar wou ik mijn ingang opsieren met iet smoois.. eerst wou ik muur behangen, maar blij met het de oplossing van mijntextielfoto.. goed geholpen door de mensen aan de telefoon om samen een mooie print te vinden!! Toppie!
Akoestiek verbetert
Net voor de kerst heb ik een mooie eigen print bestelt inclusief akoestisch materiaal. De levering was ondanks de feestdagen mooi op tijd. We zijn dan ook erg tevreden met het resultaat en de demping van het materiaal. De kleuren van de print zijn werkelijk fantastisch. Doordat het frame iets van de muur afkomt, is het effect van het doek nog mooier! Nogmaals bedankt voor de goede service.
Bestelling geplaatst via Fonq
Via Fonq heb ik de Menagie van Melchior bestelt. Deze kreeg ik in twee aparte verpakkingen geleverd. Vanuit Fonq had ik hierover netjes een melding ontvangen. De pakketten werden wel op twee verschillende dagen bezorgd, maar gelukkig was er iemand thuis op de pakketten aan te nemen. Met behulp van de handleiding hebben wij het frame en doek in elkaar gezet. We zijn ontzettend blij met het resultaat! Echt een aanwinst voor onze woonkamer.
Heel blij met het Melkmeisje in onze keuken
Tijden gezocht naar een mooie oplossing om wat meer sfeer te maken op een wand in onze keuken.
Het melkmeisje staat echt schitterend. Het gevoel kunnen creëren dat je een compleet andere keuken instapt.
Mijn vriendinnen vinden het geweldig. Wij zijn super blij met de complimenten ;-).
Geweldig product ontvangen
Heb een aankoop gedaan bij MijnTextielFoto en ben zeer tevreden! Product is goed afgeleverd en het ziet er strak en netjes uit.
Gewoon TOP!
Makkelijk bestellen, correct en snel geleverd, makkelijk op te hangen en prachtig eindresultaat.
Onze woonkamer heeft nu wel een wow factor
Levering van het textieldoek met frame werd netjes afgehandeld. Door de schitterende print (die er echt uitspringt) is onze woonkamer echt opgeknapt! Al onze vrienden die binnenkomen reageren allemaal super enthousiast. WOW heel blij met het resultaat!Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 41893279

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!