Gratis verzending op alle bestellingen

Textieldoek

Textieldoek

Een enkelzijdig textieldoek ook wel peesdoek genoemd is zeer populair en breed toepasbaar. Een textielprint in combinatie met een spanframe vormen de basis van originele en unieke wanddecoratie. Een peesdoek is een doek met rondom een platte pees die je eenvoudig in een textielframe spant. Denk aan een te gekke finish voor op kantoor, showroom, beurs of restaurant. De populariteit van peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een mooie manier van presenteren en ook nog makkelijk en snel te verwisselen. In een handomdraai verander je een saaie muur in een full color pronkstuk. Uiteraard helemaal in jouw stijl. Je kunt de prints zo vaak wisselen als je wilt.


Het peesdoek

Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. Kies uit onze collectie of upload je eigen foto. Vul de breedte en hoogte in, dan bereken wij automatisch de prijs. Elke visual kan gedrukt worden denk bijvoorbeeld aan een zomerse omgeving in een overdekt zwembad, nieuwe autopresentaties bij autodealers, aanbiedingen bij winkels of supermarkten of als decoratie in een kantoorruimte, vergaderzaal en uiteraard bij jouw thuis. De textieldoeken zijn afgewerkt met een platte siliconen pees waardoor ze in het aluminium wandframe passen. Ze zijn snel en eenvoudig te wisselen en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het peesdoek / textieldoek is leverbaar in elk formaat.


Uw interieur

Naast peesdoeken heeft MijnTextielFoto ook textielframes waarin het peesdoek geplaatst kan worden. Wilt u een verandering in uw interieur, twijfel dan niet en bestel een textielframe met peesdoek. Het doek wordt geleverd met een platte pees van 14x3 mm. MijnTextielFoto heeft een ruim assortiment aan textieldoeken en werkt enkel met de hoogste kwaliteit.


Duurzaam

Ben je toe aan een nieuwe look, dan bestel je snel en eenvoudig een nieuw doek online. Gooi je oude doek niet weg. Deze kun je namelijk hergebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een stevige en leuke handtas van maken. Hierdoor is je textielprint duurzaam.


Wandframe

Wil je liever een textieldoek bestellen inclusief wandframe? Bekijk dan onze wandframes, kies een afbeelding uit onze collectie of upload je eigen foto.

Person

Maatwerk nodig?
Neem contact op!

Person

038 - 36 90 580

06 - 41893279

info@mijntextielfoto.nl

Maatwerk?
Neem contact op!