icon Phone 038 - 3690580

Gratis verzending


Verzenden

Al onze producten worden met eigen vervoer of met DHL verzonden en uiterst voorzichtig behandeld. De aluminium profielen en de textieldoeken leveren wij rechtstreeks vanaf de fabrikant. 

De kans is dan ook groot dan u twee verschillende zendingen ontvangt. De levertijd van het product is 1 week na het verzenden van het te drukken bestand. Mocht u een spoedlevering hebben, dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen. Een spoedlevering is mogelijk, mits er ruimte in de planning is.

Door welk transportbedrijf wordt mijn bestelling afgeleverd?
MijnTextielFoto werkt samen met DPD en DHL. Zij worden ingeschakeld afhankelijk of u een textieldoek of alleen een aluminium frame besteld heeft. Nadat onze logistieke afdeling uw bestelling aan ons heeft afgegeven voor verzending, ontvangt u een verzendbevesting per e-mail. U kunt vervolgens op onze internetsite inloggen met uw klantgegevens en daar de actuele status van uw verzending volgen. 

De bezorging van uw bestelling door een pakketdienst is tot aan uw voordeur. 

DHL is twee keer aan de deur geweest, maar er was niemand aanwezig. Wat nu?
Wanneer DHL twee keer aan de deur is geweest maar niemand heeft het pakket kunnen aannemen kunt u het pakket ophalen bij de locatie welke DHL u medegedeeld heeft. 

Kan ik mijn bestelling bij MijnTextielFoto afhalen?
Wij van MijnTextielFoto verkopen uitsluitend rechtstreeks vanaf de fabrikant en worden dan ook door de fabrikant verstuurd. U bent altijd welkom op ons kantoor om materialen te bekijken, maar afhalen van een product is helaas niet mogelijk. 

Het product is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen