icon Phone 038 - 3690580

Gratis verzending


Wandframe

Onze wandframes zijn uitermate geschikt voor gebruik in winkels, bedrijven en bij de particulier. Wij maken onderscheidt in twee verschillende wandframes. Een 15 mm profiel die u aan de wand dient te bevestigen door het voorboren van het profiel en een 27 mm wandframe welke u aan haken kunt ophangen.


15 mm wandframe
Het 15 mm frame onderscheidt zich door de dunne uitstraling en kan gebruikt worden voor oneindig grote formaten. In het profiel is een groef verwerkt waardoor u zelf kunt bepalen op welke punten u het frame wilt bevestigen aan de muur.
Het 15 mm profiel is verkrijgbaar in het zilver, zwart en wit. Tevens is dit profiel op aanvraag verkrijgbaar in elke ral kleur.


27 mm wandframe
Dit profiel is een stuk robuuster dan het 15 mm profielen waardoor het zonder te bevestigen aan een wand opgehangen kan worden. U kunt het profiel ophangen aan de bijbehoren de ophanghaken. Wanneer het formaat groter is dan 250cm raden wij aan om stabilizers te gebruiken.
De stabilizers zorgen ervoor dat het frame niet gaat buigen door de spanning die op het frame komt te staan door het textieldoek.

Bereken je prijs
cm cm
Het product is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen